Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Bilgilendirme Veli toplantısı 21.09.2022 Çarşamba günü saat 19.30 da çevrimiçi toplantı yapılacaktır.

Saygıdeğer Velimiz;

Tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldiniz diyor, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı için birtakım bilgileri sizlerle paylaşarak, sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

İnsan hayatı, karşılıklı ilişki ve etkileşimler bütünüdür. Bu nedenle, içeriği ne olursa olsun bir sorunu çözmek, bir konuyu aydınlatmak, bir konuda görüş ayrılıklarını gidermek için; insanların, görüş ve düşünce alışverişinde bulunmaları, yani etkili iletişim kurmaları gerekli ve zorunludur.

Bu doğrultuda 21.09.2022 Çarşamba günü saat 19.30 da uzaktan bağlantı ile yapacağımıztoplantıda okulumuz hakkında bir takım bilgiler sunulacaktır. Katılım sağlamanız hususunda rica ederim.

Kubilay YENDİ

13-09-2022