Nis

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu.

Bizde; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

İnternet haftasında yapay zeka...

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Ara Değerlendirme ve Bilgilendirme Veli toplantımız 26.04.2024 Cuma günü

Saat 16.00-17.30 saatleri arasında okulumuzda öğrencimizin sınıfında toplantımız yapılacaktır.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Anafartalar kahramanı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Çanakkale' nin ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Lütfü Ürkmez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi alanı olarak,Sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında; Okul çevresinde/

mahallede\ilçe sınırları içerisindeki okulların erken çocukluk eğitim kurumlarında ki çocuklar için sanatsal

faaliyetler kapsamında (çocuk tiyatrosu) yüz boyama etkinlikleri faaliyetleri gerçekleştirdi. 9-A çocuk gelişimi ve

eğitimi sınıfı ,Kemalpaşa Belediyesi Merkez Gündüz Bakım Evindeydi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında İlçemiz bünyesinde yapılan  "Türk'ün Özü,Akif' in Sözü" Konulu liseler arası kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Senem ACAR ilçe birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir törenle kutlandı.

Ara

El Sanatları ve Moda tasarım alanı işbirliği ile velilerimiz ile canta dikimi çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuzda sınav kaygısı ve YKS  stratejileri konulu, 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Kemalpaşa Devlet Hastanesi  psikoloğu Sevgi Türkmen tarafından seminer verilmiştir.

Ara

T.C. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün başlattığı Siberay adı verilen proje ile özellikle risk altındaki çocuk ve gençlerin sanal ortamlardaki tehdit ve tehlikelerden korunması amaçlanıyor.

Ara

Bölüm öğrencilerimiz, EGE UNİV. SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Urla yerleşkesi, Urla iskele Su Ürünleri Koop. Balık Mezatı ve Turizm - mutfak sanatları açısından görülecek işletmelerin yoğun olduğu  Urla Sanat Sokağına gezi düzenlediler.