May

2023 MYS V2 GÜNCELLEMESİNE UYGUN OLARAK TEKRAR HAZIRLANAN İŞLEM BASAMAKLARIDIR.

DİĞER ÖDEMELER ( YOLLUK, ÖN ÖDEMELİ ALIM, MAHKEME HARÇ VE GİDERLERİ EKLENDİ VB) GÜNCELLENDİKÇE SAYFAMIZDA YAYIMLANACAKTIR.

May

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Ücretsiz Taşıma Yapılacak Bölgeler ve Öğrenci Tespit çalışması yapılacak bulup. Paylaştığımız adreste oturan öğrencilerimiz gelecek yılda ücretsiz taşınması ve yemek hizmetinden faydalanması için tespit çalışması yapılacaktır. Bu adreslerde oturan öğrencilerimiz 23 Mayıs 2023  Salı günü mesai bitimine kadar Müdür Yardımcısı AYGÜL HANIMA başvuru yapması ve adreslerini vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvuruyu yapmayan velimiz sorumluluk kendisine aittir.

May

İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM VE YILSONU BECERİ SINAVI SÜREÇ İŞLEMLERİ ile ilgili öğretmenlerimize yardımcı olacak tüm evraklara aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

OKULUMUZU TANIYALIM.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi kapsamında, 81 ildeki öğrencilerin resim ve müzik çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen yarışmada, dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde öğrencilerle çevrim içi bir araya geldi.

May

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE UNİCEF İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN HAZIRLANAN TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÖĞRETMEN KILAVUZ KİTABI 81 İLDE TÜM ATÖLYELERDE YERİNİ ALDI.

Mrt

Belgeler bazen Chrome dan açmayabiliyor. Bu gibi durumlarda Mozilla Firefox dan açmayı deneyin.

EK ÜCRET VE HUZUR HAKKI ÖDEMELERİNİZ İÇİN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLE TAKİP EDİNİZ. İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE TAKİP EDEBİLMEK İÇİN SAYFAYI YAZDIRIN.