May

Okulumuz öğrencileri,ilçemiz mesleki eğitim okullarında okuyan öğrenciler ile birlikte " Ben Her yerde Varım" projesi kapsamında mesleki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Nis

Doğa İçin Olumlu Bir Katkı  Ve Sağlıklı Yaşam Tarzı- Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazandırmak ,Obezite İle Mücadele kapsamında doğa yürüyüşümüzü yapıp bu esnada  doğadaki çöpleri öğrencilerimizle topladık.

Nis

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olan, bugün olduğu gibi gelecekte de barış, huzur ve refahı sağlayacak olan çocuklarımızın bu coşkulu gündeki mutluluklarına; öğretmenlerimiz ve velilerimiz de ortak oldu.

Bizde; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

İnternet haftasında yapay zeka...

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Ara Değerlendirme ve Bilgilendirme Veli toplantımız 26.04.2024 Cuma günü

Saat 16.00-17.30 saatleri arasında okulumuzda öğrencimizin sınıfında toplantımız yapılacaktır.

Ara

El Sanatları ve Moda tasarım alanı işbirliği ile velilerimiz ile canta dikimi çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuzda sınav kaygısı ve YKS  stratejileri konulu, 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Kemalpaşa Devlet Hastanesi  psikoloğu Sevgi Türkmen tarafından seminer verilmiştir.

Ara

T.C. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün başlattığı Siberay adı verilen proje ile özellikle risk altındaki çocuk ve gençlerin sanal ortamlardaki tehdit ve tehlikelerden korunması amaçlanıyor.

Ara

Bölüm öğrencilerimiz, EGE UNİV. SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ Urla yerleşkesi, Urla iskele Su Ürünleri Koop. Balık Mezatı ve Turizm - mutfak sanatları açısından görülecek işletmelerin yoğun olduğu  Urla Sanat Sokağına gezi düzenlediler.

Ekm

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, bireysel ve toplumsal yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları ve engelleri toplumun diğer kesimlerine de uygulamalı olarak hissettirmek amacıyla  kurulan "Engelli Farkındalık Merkezi"ne 11. Sınıf öğrencilerimiz ile ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz burada engel gruplarının özelliklerini uzmanlar eşliğinde deneyimleyerek hayatı onların gözünden görmeyi tecrübe ettiler.

Ekm

Aziz Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği, Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü kutlama programı tüm yurtta olduğu gibi öğretmen öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirilen törenle kutlandı