VELİ TOPLANTISI
Toplantı Tarihi: 20 Eylül Çarşamba
Toplantı Saati: 19.00
Toplantı “zoom” üzerinden yapılacaktır. (Uzaktan online şeklinde )
Bağlantı adresi:
Zoom Toplantısına Katılın linki: https://us04web.zoom.us/j/9615998658?pwd=MvfqdvfZ9gAAq4u1DayjHarTCg6kMh.1

Toplantı Kimliği: 961 599 8658

Parola: 56789
10-11-12. Sınıf öğrenci velilerinin katılımını bekliyoruz.

9. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI
Toplantı Tarihi: 20 Eylül Çarşamba
Toplantı Saati: 19.00
Toplantı “zoom” üzerinden yapılacaktır. (Uzaktan online şeklinde )
9. Sınıf öğrenci velilerinin katılımını bekliyoruz.
Zoom Toplantı Katılım Linki: https://us04web.zoom.us/j/8814522999?
pwd=cWdPTHFHTjJPSUlYb3VEcmFKdTRYdz09
Toplantı Kimliği: 881 452 2999
Parola: 567890

May

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Ücretsiz Taşıma Yapılacak Bölgeler ve Öğrenci Tespit çalışması yapılacak bulup. Paylaştığımız adreste oturan öğrencilerimiz gelecek yılda ücretsiz taşınması ve yemek hizmetinden faydalanması için tespit çalışması yapılacaktır. Bu adreslerde oturan öğrencilerimiz 23 Mayıs 2023  Salı günü mesai bitimine kadar Müdür Yardımcısı AYGÜL HANIMA başvuru yapması ve adreslerini vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvuruyu yapmayan velimiz sorumluluk kendisine aittir.

Saygıdeğer Velimiz;

Tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldiniz diyor, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı için birinci dönem ilk ara tatilimiz sonrası birtakım bilgileri sizlerle paylaşarak, sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

İnsan hayatı, karşılıklı ilişki ve etkileşimler bütünüdür. Bu nedenle, içeriği ne olursa olsun bir sorunu çözmek, bir konuyu aydınlatmak, bir konuda görüş ayrılıklarını gidermek için; insanların, görüş ve düşünce alışverişinde bulunmaları, yani etkili iletişim kurmaları gerekli ve zorunludur.

Bu doğrultuda 30.11.2022 Çarşamba günü saat 16.00-17.30 saat aralığında Okulumuzda yapacağımız toplantıda okulumuz ve öğrencilerimiz hakkında bir takım bilgiler sunulacaktır. Katılım sağlamanız hususunda rica ederim.

Kubilay YENDİ

Ekm

Yeşilay olarak bağımsız ve sağlıklı bir gelecek için aileleri güçlendirmek amacıyla hazırladığımız, "Bağımlılıklardan Koruyan Aile Rehberi"ni
sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Farklı yaş gruplarına uygun ailece uygulanabilecek etkinlikler, gelişimsel riskler, pratik öneriler ve
Yeşilay gönüllüsü ailelerden mesajlar ile dünyadaki örneklerinden çok daha zengin olan bu rehber, ebeveynlerin bağımlılıklara yönelik
bilgi ve becerilerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

"Bağımlılıklardan Koruyan Aile Rehberi"ne tbm.org.tr sitesi Yetişkin, Ebeveyn ve Uygulayıcı sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Sizlere, velilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize faydalı olması dileğiyle...

Rehberi incelemek için tıklayınız

Saygıdeğer Velimiz;

Tüm öğrenci ve velilerimize sımsıcak bir hoş geldiniz diyor, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı için birtakım bilgileri sizlerle paylaşarak, sizlere ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Bu doğrultuda 21.09.2022 Çarşamba günü saat 19.30 da uzaktan bağlantı ile yapacağımıztoplantıda okulumuz hakkında bir takım bilgiler sunulacaktır. Katılım sağlamanız hususunda rica ederim.

Kubilay YENDİ

May

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı "Tübitak 4006 Bilim Fuarları" kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği açılış töreni  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz  ve okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bilim fuarında şube müdürlerimiz ve davetliler öğrencilerin sergiledikleri projeleri yerinde inceleyip öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Bilim Fuarında yapmış oldukları bu güzel ve başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Kurumumuz ERASMUS+ 2020-1TR01-K102-083102 numaralı "Güvenilir gıda analizinden yaratıcı mutfaklara Avrupa yolculuğu"adlı projemizin ilk yönetim ekibi toplantısı gerçekleştirilmiş olup,Avrupa yolculuğuna ilk adım atılmıştır.

Nis

18-22 Nisan İzmir İnternet Haftası kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler.

Nis

Erasmus + 2020 teklif çağrısı döneminde kabul edilen okulumuza ait 2020-1-TR01-KA102-083102 numaralı "Güvenilir Gıda Analizinden Yaratıcı Mutfaklara" adlı KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği projemize başlıyoruz.

2021 yılında aramızdan ayrılan Okulumuz Ulaştırma Hizmetleri Alanı 11. Sınıf Öğrencimiz Merhum Abdullah TUTAR'ın ismi yeni oluşturulan ulaştırma hizmetleri atölyesine verildi.

Merhum öğrencimize rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin;sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma,

kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi"nin, 2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılında da devam etmesine karar verilmiştir.

Geçen yıllarda okulumuzda başarılı bir şekilde uygulanan"Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi",2021 - 2022 eğitim öğretim yılında da  ihtiyaç sahibi aile ve yaşlılara, hasta ve bakıma muhtaç kişilere ulaşmak için okulumuz tarafından gerekli çalışmalar yapılacaktır.